Počet záznamů: 1
Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby
Friml, Miroslav - Autor
2., upravené vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986 - 152 s. : il., tb. ; 20 cm
Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury;
Tichá, Berta, - Jiná role
cukrovary výroba
příručkySignatura C 251.404 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby. Díl A., Základní rozbory Záhlaví-jméno Friml, Miroslav (Autor) Údaje o vydání 2., upravené vyd. Vyd.údaje Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986 Fyz.popis 152 s. : il., tb. ; 20 cm Číslo nár. bibl. cnb000017661 Edice Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury; 373 Poznámky Pro vnitř. potřebu - 2050 výt. - Rozmn. - Obálka Jana Šípková. - Vydavatel: Výzkum. ústav potrav. prům. Středisko techn. inf. potrav. průmyslu Dal.odpovědnost Tichá, Berta, 1936- (Jiná role)
Dal.odpovědnost Výzkumná a vývojová základna cukrovarnického průmyslu (Jiná role)
Předmět.hesla cukrovary * výroba Forma, žánr příručky MDT 664.1 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1