Počet záznamů: 1  

Lexikon aperitivů & digestivů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pehle, Tobias, 1960- - Autor
    1. vyd. - Čestlice : Rebo Productions, 2006 - 299 s. : il.
    ISBN 80-7234-570-2
     alkoholické nápoje
     encyklopedie
    SignaturaC 321.177
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Lexikon aperitivů & digestivů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.177   

    Údaje o názvuLexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty / Tobias Pehle ; [z německého originálu ... přeložila Irena Šifaldová]
    Záhlaví-jméno Pehle, Tobias, 1960- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČestlice : Rebo Productions, 2006
    Fyz.popis299 s. : il.
    ISBN80-7234-570-2
    Číslo nár. bibl.cnb001636087
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálKleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs
    Předmět.hesla alkoholické nápoje
    Forma, žánr encyklopedie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 641/642 , 663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Lexikon aperitivů & digestivů
    Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.