Počet záznamů: 1
Mrazírenská technologie II
Hrubý, Jaroslav, 1945-2016 - Autor
1. vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1991 - 331 s. : obr., fotogr., tab., schémata
ISBN 80-85120-12-7
technologie zmrazování potravin
učebniceSignatura C 272.695/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Mrazírenská technologie II : pro 3. ročník středních odborných učilišť / Jaroslav Hrubý Záhlaví-jméno Hrubý, Jaroslav, 1945-2016 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1991 Fyz.popis 331 s. : obr., fotogr., tab., schémata ISBN 80-85120-12-7 Číslo nár. bibl. cnb000066975 Poznámky Pro vnitřní potřebu. - Přehl. lit. - Rozmn. - 380 výt. Předmět.hesla technologie * zmrazování potravin Forma, žánr učebnice MDT 621.56/.59 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1