Počet záznamů: 1  

Nepřítel štíhlé linie - uhlovodany


  1.  Heller, Rachael F., 1945- - Autor
    1. vyd. - Praha : Columbus, 2001 - 269 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7249-090-7
      Heller, Richard F. - Autor
     dietetika  redukce tělesné hmotnosti  dietní jídla
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 301.781
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Nepřítel štíhlé linie - uhlovodany
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 301.781   

    Údaje o názvuNepřítel štíhlé linie - uhlovodany : jak se vypořádat s jo-jo efektem při redukční dietě / Rachael Hellerová a Richard F. Heller ; přeložila Růžena Loulová
    Obálkový názevUhlovodany - nepřítel štíhlé linie
    Záhlaví-jméno Heller, Rachael F., 1945- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Columbus, 2001
    Fyz.popis269 s. ; 21 cm
    ISBN80-7249-090-7
    Číslo nár. bibl.cnb001008295
    PoznámkyPřeklad z angličtiny
    OriginálCarbohydrate addict's diet
    Dal.odpovědnost Heller, Richard F. 1936- (Richard Ferdinand), (Autor)
    Předmět.hesla dietetika * redukce tělesné hmotnosti * dietní jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 615.874.24 , 641.563 , 613.2 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    Nepřítel štíhlé linie - uhlovodany
    Jednou z možných příčin přejídání a z toho plynoucí nadváhy může být, podle lékařského výzkumu amerických autorů, závislost na potravinách s obsahem uhlovodanů (chléb, těstoviny, brambory a hlavně sladkosti). Při konzumaci uhlovodanů dochází u člověka k vylučování nadměrného množství hladového hormonu inzulinu do krevního oběhu. Vzniká tak ještě větší chuť k jídlu. Tuto poruchu metabolismu je potřeba upravit dietou, která by se měla dodržovat po celý život. Kromě teorie a základních pravidel diety obsahuje příručka vzorový jídelníček, recepty a potravinové tabulky s obsahem uhlovodanů v běžné porci potravin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.