Počet záznamů: 1  

Nová čínská kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Klíma, Michael Dobromil, 1930- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2002 - 111 s., [6] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
    ISBN 80-247-0176-6
     čínská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 305.828
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Nová čínská kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 305.828   

    Údaje o názvuNová čínská kuchyně / Michael Dobromil Klíma
    Záhlaví-jméno Klíma, Michael Dobromil, 1930- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2002
    Fyz.popis111 s., [6] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
    ISBN80-247-0176-6
    Číslo nár. bibl.cnb001160983
    Předmět.hesla čínská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(510) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Nová čínská kuchyně
    V kuchařce jsou zařazeny recepty na populární jídla čínských restaurací - od Honkongu po jídla z čínských čtvrtí na celém světě. Recepty jsou vybrány podle obliby, bez ohledu na jejich původ. 200 předpisů (od předkrmů po moučníky),které osahují název jídla, počet porcí, název surovin a jejich množství a technologický postup. V úvodní části se autor věnuje historii čínského stravování, regionální a etnické kuchyni, zásadám přípravy čínských jídel, stolování, kuchařským technikám, nářadím a nejčastěji používaným surovinám. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.