Počet záznamů: 1
Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Autor
Vydání druhé, upravené - 347 stran ; 20 cm
ISBN 80-7106-111-5
Kuťáková, Eva, - Překladatel Monselet, Charles, - Autor úvodu atd. Vimr, Vladimír, - Umělec Zachystalová, Rafaela, - Překladatel
chuť gastronomie poživatiny
úvahySignatura C 280.755 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Physiologie du goût. Česky Údaje o názvu O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová ; předmluvu napsal Charles Monselet ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr Část názvu Fyziologie chuti Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Údaje o vydání Vydání druhé, upravené Nakladatel Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994 Fyz.popis 347 stran ; 20 cm ISBN 80-7106-111-5 Kč 105,00 Číslo nár. bibl. cnb000090343 Poznámky Obsahuje ediční poznámku Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Jazyková pozn. Přeloženo z francouzštiny a latiny Dal.odpovědnost Kuťáková, Eva, 1937- (Překladatel)
Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.)
Vimr, Vladimír, 1954- (Umělec)
Zachystalová, Rafaela, 1879- (Překladatel)
Předmět.hesla chuť * gastronomie * poživatiny Forma, žánr úvahy Konspekt 821-1/-8 - Literatura různých forem a žánrů MDT 641/642 , 613.2 , 840-991 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Dílo z 18. století o potěšení z dobrého jídla. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1