Počet záznamů: 1
Od Montrealu k Osace
Koreček, Ladislav - Autor
1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969 - 226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il.
Nestával, Antonín, - Jiná role Šejbalová, Jiřina, - Ilustrátor Fišárek, Alois, - Ilustrátor
vaření
kuchařské receptySignatura C 70.632 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Od Montrealu k Osace : československá kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala ; slovem a kresbami doprovázejí Jiřina Šejbalová a Alois Fišárek Záhlaví-jméno Koreček, Ladislav (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969 Fyz.popis 226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il. Číslo nár. bibl. cnb000451141 Poznámky 30000 výt. - Frontispice. - Obálka: Ivan Urbánek. - V tir. chybně uveden autor: A. Skála Dal.odpovědnost Nestával, Antonín, 1922-1985 (Jiná role)
Šejbalová, Jiřina, 1905-1981 (Ilustrátor)
Fišárek, Alois, 1906-1980 (Ilustrátor)
Předmět.hesla vaření Forma, žánr kuchařské recepty MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce vrestauraci "Praha" v Montrealu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1