Počet záznamů: 1
Montignac, Michel, 1944-2010 - Autor
Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2006 - 283 s ; 22 cm
ISBN 80-7205-232-2
francouzská jídla
Provence (Francie)
kuchařské receptySignatura C 321.487 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Provensálské recepty / recepty a menu Michela Montignaca ; [z francouzského originálu ... přeložila Zuzana Jará] Část názvu Recepty a menu Michela Montignaca Záhlaví-jméno Montignac, Michel, 1944-2010 (Autor) Vyd.údaje Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2006 Fyz.popis 283 s ; 22 cm ISBN 80-7205-232-2 Číslo nár. bibl. cnb001641495 Poznámky Obálkový podnázev: 200 jednoduchých a levných receptů. Obsahuje rejstřík Originál Recettes et menus Předmět.hesla francouzská jídla * Provence (Francie) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) , (44) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Stejně jako předcházející jeho knihy je i tato kniha Provensálské recepty pomůckou pro všechny ty, kteří se rozhodli aplikovat principy výživné gastronomie Michela Montignaca. Obrací se zejména na příslušnice něžného pohlaví, které nemají dostatek času na přípravu jídel (včetně těch svátečních), nicméně mají starost o to, aby byla strava zdravá, gastronomická a plná různých chutí. Všech 200 receptů je inspirováno středozemskou kuchyní, oficiálně uznávanou za tu nejlepší na světě. Recepty jsou rychlé, praktické a jednoduché a s výjimkou jednoho či dvou jsou také vyrobené z dostupných a levných surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1