Počet záznamů: 1  

Rodinné stříbro

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hrušínský, Rudolf, 1946- - Autor
    1. vyd. - Praha : Regia, 2000 - 206 s. : il., portréty ; 22 cm
    ISBN 80-86367-03-7 (váz.)
      Doležalová, Jiřina, - Autor
     Hrušínský, Rudolf, 1946-  Hrušínský, Rudolf, 1920-1994
     herci  gastronomie  jídla
     kuchařské recepty  vzpomínky
    SignaturaC 298.290
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rodinné stříbro
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 298.290   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 298.290 P   

    Údaje o názvuRodinné stříbro / Rudolf Hrušínský, Jiřina Doležalová
    Záhlaví-jméno Hrušínský, Rudolf, 1946- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Regia, 2000
    Fyz.popis206 s. : il., portréty ; 22 cm
    ISBN80-86367-03-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000886562
    Dal.odpovědnost Doležalová, Jiřina, 1936-2009 (Autor)
    Předmět.hesla Hrušínský, Rudolf, 1946- * Hrušínský, Rudolf, 1920-1994 * herci - Česko * gastronomie * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * vzpomínky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , 929 , 791/792.071.2 , (437.3) , (083.12) , (0:82-94)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Rodinné stříbro
    Základem této knížky je tzv. rodinné stříbro - tradiční recepty rodiny Hrušínských - doplněné recepty, které si Rudolf Hrušínský (ročník 1946) přivezl ze svých cest po Mongolsku, Thajsku a Číně. Další kapitoly vypovídají o jeho vášni k rybaření a obchodování s uměleckými předměty. Vlastních vzpomínek na dětství a život u divadla je pramálo a jsou rozptýleny mezi vzpomínky kulinářské. Žánrově se tedy knížka řadí spíše k hereckým kuchařkám. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.