Počet záznamů: 1  

Samopal vz. 58

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fencl, Jiří, 1943- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Naše vojsko, 2005 - 145 s. : il.
    ISBN 80-206-0765-X
     samopaly  střelné zbraně
     příručky
    SignaturaC 318.008
    Umístění 623.44 - Ruční střelné zbraně. Lovecké zbraně Bodné a sečné zbraně
    Samopal vz. 58
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 318.008   

    Údaje o názvuSamopal vz. 58 / Jiří Fencl
    Záhlaví-jméno Fencl, Jiří, 1943- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Naše vojsko, 2005
    Fyz.popis145 s. : il.
    ISBN80-206-0765-X
    Číslo nár. bibl.cnb001576416
    Předmět.hesla samopaly * střelné zbraně
    Forma, žánr příručky
    Konspekt623 - Vojenská technika
    MDT 623.443.37 , 623.441/.443 , 623.4
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru623.44 - Ruční střelné zbraně. Lovecké zbraně Bodné a sečné zbraně
    Druh dok.KNIHY
    Samopal vz. 58
    Renomovaný odborný publicista Ing. Jiří Fencl shrnul v této knize všechny v současné době dostupné informace o známém čs. samopalu vz. 58. Kniha začíní stručnou informací o autorovi projektu panu Jiřím Čermákovi, prvních čs. samopalech (podle soudobé terminologie útočných puškách), mapuje celý vývoj samopalu vz. 58 od stanovení jeho základní koncepce až po zavedení do výzbroje čs. armády, a to včetně souvisejících patentů, zkoušek a úprav po zkouškách. Podstatnou částí knihy jsou text a ilustrace z dobového vojenského předpisu. V další části knihy si autor všímá příslušenství zbraně a rozebírá její mladší vývojové varianty. Závěr knihy zachycuje poslední vývojové práce z přelomu století a přináší také stručnou informaci o použitých nábojích. Samostatnou částí knihy je bohatá obrazová příloha s celou řadou černobílých vyobrazení a se 127 barevnými fotografiemi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.