Počet záznamů: 1  

Senzorické hodnocení potravin


  1.  Jarošová, Alžběta, 1960- - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 - 84 s.
    ISBN 80-7157-539-9
     analýza potravin  potraviny  senzorická analýza
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 27.942
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.942   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.942 v1   

    Údaje o názvuSenzorické hodnocení potravin / Alžbeta Jarošová
    Záhlaví-jméno Jarošová, Alžběta, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001
    Fyz.popis84 s.
    ISBN80-7157-539-9
    Číslo nár. bibl.cnb001028900
    PoznámkyUrčeno pro posluchače AF
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla analýza potravin * potraviny * senzorická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Senzorické hodnocení potravin
    Senzorické hodnocení potravin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.