Počet záznamů: 1
Senzorické hodnocení potravin
Jarošová, Alžběta, 1960- - Autor
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 - 84 s.
ISBN 80-7157-539-9
analýza potravin potraviny senzorická analýza
učebnice vysokých školSignatura S 27.942 Umístění Údaje o názvu Senzorické hodnocení potravin / Alžbeta Jarošová Záhlaví-jméno Jarošová, Alžběta, 1960- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 Fyz.popis 84 s. ISBN 80-7157-539-9 Číslo nár. bibl. cnb001028900 Poznámky Určeno pro posluchače AF Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla analýza potravin * potraviny * senzorická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 663/664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1