Počet záznamů: 1
Slovenské masné výrobky
Vyd. 1. - Tábor : OSSIS, 2003 - 216 s. ; 22 cm
ISBN 80-86659-05-4
Šedivý, Václav, - Editor
masné výrobky normy jakosti
kuchařské receptySignatura C 311.553 Umístění Údaje o názvu Slovenské masné výrobky / [odpovědný redaktor Václav Šedivý] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Tábor : OSSIS, 2003 Fyz.popis 216 s. ; 22 cm ISBN 80-86659-05-4 Číslo nár. bibl. cnb001287633 Poznámky Česko-slovenský slovníček Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstříky Dal.odpovědnost Šedivý, Václav, 1961- (Editor)
Předmět.hesla masné výrobky - Slovensko * normy jakosti Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5+664.91/.95 , 006.83 , (437.6) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku: drobné masné výrobky (16 druhů), měkké salámy (34 druhů), trvanlivé fermentované masné výrobky (22 druhů), trvanlivé tepelně opracované masné výrobky (19 druhů), speciální masné výrobky (20 druhů), vařené masné výrobky (11 druhů), polokonzervy a konzervy (46 druhů). Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků. V každé receptuře je uvedeno dávkování základních surovin, přísad a obalů, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového masného výrobku. Normy jsou doplněny výrobními postupy, obsahují orientační informace o průběhu tepelného opracování či fermentace a sušení. Vyhledávání receptur v knize kromě obsahu usnadňují abecední a jmenný rejstřík. Kniha má 232 stran formátu A5. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1