Počet záznamů: 1  

Technologie sacharidů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kučerová, Jindřiška - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2000 - 84 s.
    ISBN 80-7157-468-6
     brambory  sacharidy  škrob  potravinářská technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 26.995
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.995 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.995 v2   

    Údaje o názvuTechnologie sacharidů : návod do cvičení / Jindřiška Kučerová
    Záhlaví-jméno Kučerová, Jindřiška (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2000
    Fyz.popis84 s.
    ISBN80-7157-468-6
    Číslo nár. bibl.cnb000982109
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla brambory * sacharidy * škrob * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 664.1 , 664.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie sacharidů
    Technologie sacharidů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.