Počet záznamů: 1
Binder, Egon M., 1947-2022 - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2005 - 112 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm
ISBN 80-247-1261-X
masitá jídla uzení udírny
příručkySignatura C 317.907 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder Záhlaví-jméno Binder, Egon M., 1947-2022 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2005 Fyz.popis 112 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm ISBN 80-247-1261-X Číslo nár. bibl. cnb001492082 Poznámky Přeloženo z němčiny Originál Räuchern - Flesch, Wurst, Fisch Předmět.hesla masitá jídla * uzení * udírny Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , 664.8.035.3 , 637.523.38 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1