Počet záznamů: 1  

Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Čermák, Bohuslav, 1941-2016 - Autor
    V Českých Budějovicích : [Jihočeská univerzita], 2004 - 167 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7040-744-1
      Ball, Donald M. - Autor - Autor - Autor   Frelich, Jan, - Autor
     krmiva  kvalita krmiv  pícniny  pastvinářství
     studie
    SignaturaC 317.352
    Umístění
    Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 317.352 P   

    Title statementVliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa : vědecko-odborná publikace / Čermák, B. a kol. ; zahraniční spoluautoři: Donald M. Ball, Carl S. Hoveland, Garry D. Lacefield ; spoluautoři ČR: Frelich, J. ... [et al.]
    Main entry-name Čermák, Bohuslav, 1941-2016 (Author)
    Issue dataV Českých Budějovicích : [Jihočeská univerzita], 2004
    Phys.des.167 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7040-744-1
    National bibl. num.cnb001501586
    Note"Publikace byla vytvořena přepracováním knihy Southern forages s laskavým svolením autorů: D.M. Ball, C.S. Hoveland, G.D. Lacefield". Vydáno v rámci projektu MZe/UZPI "Transfer poznatků výzkumu do vzdělávací a poradenské praxe"
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteAnglická resumé
    Another responsib. Ball, Donald M. (Author)
    Hoveland, Carl S. (Author)
    Lacefield, Garry D. (Author)
    Frelich, Jan, 1941- (Author)
    Subj. Headings krmiva * kvalita krmiv * pícniny * pastvinářství
    Form, Genre studie
    Conspect636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    UDC 636.085/.087 , 636.085-021.465 , 633.2/.3 , 633.2.033 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.