Počet záznamů: 1  

Vyrábíme ušlechtilé destiláty


  1.  Pischl, Josef - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ivo Železný, 1997 - 177 s. : il.
    ISBN 80-237-3441-5
    Knížky dostupné každému ;
      Melzoch, Karel, - Jiná role   Rychtera, Mojmír, - Překladatel
     výroba  pálenky
     příručky
    SignaturaC 290.857
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Vyrábíme ušlechtilé destiláty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 290.857   

    Údaje o názvuVyrábíme ušlechtilé destiláty / Josef Pischl ; přeložil Mojmír Rychtera ; [kapitolu 18. a 19. napsal Karel Melzoch]
    Záhlaví-jméno Pischl, Josef (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ivo Železný, 1997
    Fyz.popis177 s. : il.
    ISBN80-237-3441-5
    Číslo nár. bibl.cnb000275060
    Edice Knížky dostupné každému ; sv. 71
    PoznámkyPředmluva autora. - Úvod k českému vydání. - Bibliogr. - Přehled tabulek. - Rejstřík. - Desatero výroby kvalitních destilátů
    OriginálSchnapsbrennen
    Dal.odpovědnost Melzoch, Karel, 1958- (Jiná role)
    Rychtera, Mojmír, 1937- (Překladatel)
    Předmět.hesla výroba * pálenky
    Forma, žánr příručky
    MDT 663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Vyrábíme ušlechtilé destiláty
    Základní příručka pro menší výrobny a začínající podnikatele v oblasti výroby destilátů. Výroba pálenky z různých druhů ovoce, bobulí a kořenů, vína , hodnocení kvality destilátů a ekonomiky jejich výroby. Popis technologie výroby kvašením, zahájení destilace a popis destilačních přístrojů a lihoměrů, typy destilací a konečná úprava produktu a jeho prodej. Příručka uvádí i zpracování některých surovin na speciální pálenky. České vydání je doplněno o legislativní rámec výroby destilátů a ostatních lihovin v ČR. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.