Počet záznamů: 1
Využití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína
kniha
Čapounová, Dana - Autor
V Brně : Vysoké učení technické, c2003 - 32 s. : il.
ISBN 80-214-2410-9
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Edice PhD Thesis;
červená vína enzymy vinařství
studieSignatura C 310.607 Umístění Údaje o názvu Využití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína : zkrácená verze Ph.D Thesis = Use of pectic enzymes during production of red wine / Dana Čapounová Souběž.n. Use of pectic enzymes during production of red wine Záhlaví-jméno Čapounová, Dana (Autor) Vyd.údaje V Brně : Vysoké učení technické, c2003 Fyz.popis 32 s. : il. ISBN 80-214-2410-9 Číslo nár. bibl. cnb001252065 Edice/vedl.záhl. Vysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Edice PhD Thesis ; sv. 188 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Jazyková pozn. Souhrn anglicky Dal.odpovědnost Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla červená vína * enzymy * vinařství Forma, žánr studie MDT 577 , 663 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1