Počet záznamů: 1  

Využití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína

  1. kniha

    kniha


     Čapounová, Dana - Autor
    V Brně : Vysoké učení technické, c2003 - 32 s. : il.
    ISBN 80-214-2410-9
    Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Edice PhD Thesis;
     červená vína  enzymy  vinařství
     studie
    SignaturaC 310.607
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 310.607   

    Údaje o názvuVyužití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína : zkrácená verze Ph.D Thesis = Use of pectic enzymes during production of red wine / Dana Čapounová
    Souběž.n.Use of pectic enzymes during production of red wine
    Záhlaví-jméno Čapounová, Dana (Autor)
    Vyd.údajeV Brně : Vysoké učení technické, c2003
    Fyz.popis32 s. : il.
    ISBN80-214-2410-9
    Číslo nár. bibl.cnb001252065
    Edice/vedl.záhl. Vysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Edice PhD Thesis ; sv. 188
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Souhrn anglicky
    Dal.odpovědnost Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla červená vína * enzymy * vinařství
    Forma, žánr studie
    MDT 577 , 663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.