Počet záznamů: 1
Mayer, Miroslav - Autor
2. vyd. - Praha : Agentura VPK, 2005 - 106 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7334-074-7
Dobrá kuchyně
domácí zabijačka vepřové maso konzervování masa
kuchařské recepty příručkySignatura C 320.471 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Zabijačka po domácku / Miroslav Mayer Záhlaví-jméno Mayer, Miroslav (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : Agentura VPK, 2005 Fyz.popis 106 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-7334-074-7 Kč 110,00 Číslo nár. bibl. cnb001584997 Edice Dobrá kuchyně Poznámky Obálkový podnázev: první zabijačkové pochoutky, speciality z vnitřností, trvanlivé výrobky, hlavní jídla, konzervování masa Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla domácí zabijačka * vepřové maso * konzervování masa Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5'64 , 637.513.11 , 664.91 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Pivní zabijačkové pochoutky, speciality z vnitřností, trvanlivé výrobky, hlavní jídla, konzervování masa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1