Počet záznamů: 1
Zpracování ovoce v malých provozovnách
Kott, Vladimír, 1910- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 213 s. : il.
Rostlinná výrobaSignatura C 227.578 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Zpracování ovoce v malých provozovnách Záhlaví-jméno Kott, Vladimír, 1910- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 Fyz.popis 213 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000136598 Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodnézpůsobyjeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1