Počet záznamů: 1
Zpracování ryb
Vácha, František, 1946- - Autor
1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000 - 104 s. : il.
ISBN 80-7040-403-5
potravinářský průmysl rybí maso ryby průmysl zpracování ryb
učebnice vysokých školSignatura S 26.619 Umístění Údaje o názvu Zpracování ryb / František Vácha Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000 Fyz.popis 104 s. : il. ISBN 80-7040-403-5 Číslo nár. bibl. cnb000962921 Poznámky Anglicko-český slovník odborných výrazů -- Jména vybraných druhů ryb -- Bibliografie Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.56 , 637.5 , 639.2/.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1