Počet záznamů: 1  

Zpracování ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vácha, František, 1946- - Autor
    1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000 - 104 s. : il.
    ISBN 80-7040-403-5
     potravinářský průmysl  rybí maso  ryby  průmysl zpracování ryb
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 26.619
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.619 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.619 v2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.619 v3   

    Údaje o názvuZpracování ryb / František Vácha
    Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2000
    Fyz.popis104 s. : il.
    ISBN80-7040-403-5
    Číslo nár. bibl.cnb000962921
    PoznámkyAnglicko-český slovník odborných výrazů -- Jména vybraných druhů ryb -- Bibliografie
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.56 , 637.5 , 639.2/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování ryb
    Zpracování ryb
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.