Počet záznamů: 1  

Gmeineri Xaverii Caes. Reg. Histor. Ecclesiast. Prof. P.O. Epitome Historiae Ecclesiasticae Novi Testamenti In Usum Praelectionum Academicarum

  1. Gmeineri Xaverii Caes. Reg. Histor. Ecclesiast. Prof. P.O. Epitome Historiae Ecclesiasticae Novi Testamenti In Usum Praelectionum Academicarum

    kniha


     Gmeiner, Franz Xaver, 1752-1824 - Autor
    Editio Secunda, Emendata, Et Aucta - Graecii : Apud Franciscum Ferstl, 1803 - 2 sv. ; 8°
      Ferstl, Franz, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSE 1463
    *CHYBA*Při zobrazování dat se vyskytla chyba! Prosím kontaktujte správce systému.
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1463   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1463   

    Údaje o názvuGmeineri Xaverii Caes. Reg. Histor. Ecclesiast. Prof. P.O. Epitome Historiae Ecclesiasticae Novi Testamenti In Usum Praelectionum Academicarum. Tomus ...
    Záhlaví-jméno Gmeiner, Franz Xaver, 1752-1824 (Autor)
    Údaje o vydáníEditio Secunda, Emendata, Et Aucta
    Vyd.údajeGraecii : Apud Franciscum Ferstl, 1803
    Fyz.popis2 sv. ; 8°
    PoznámkyDatace římskými číslicemi. Na titl. listech rytý signet s monogramem FF, vlysy, viněty, ozdůbky, plné iniciály; živá záhlaví, poznámky v textu, rejstříky ve 2 sloupcích. Tomus I. Complectens Duas Epochas Priores. [8], 664 s., I 2420 -- Tomus II. Complectens Duas Epochas Posteriores. [8], 600 s., I 2421
    Pozn.o vazběVazba polokožená jednotná, na hřbetech štítky
    Dal.odpovědnost Ferstl, Franz, 1743-1821 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100041148
    *CHYBA*Při zobrazování dat se vyskytla chyba! Prosím kontaktujte správce systému.
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.