Počet záznamů: 1  

Ioan. Petri Maffeii, Bergomatis, e Societate Iesu, Historiarum Indicarum libri XVI : Selectarum, item, ex India epistolarvm, eodem interprete, libri IV. Accessit Ignatii Loiolae vita

  1. Ioan. Petri Maffeii, Bergomatis, e Societate Iesu, Historiarum Indicarum libri XVI : Selectarum, item, ex India epistolarvm, eodem interprete, libri IV. Accessit Ignatii Loiolae vita

    kniha


     Maffei, Giovanni Pietro, 1536-1603 - Autor
    Coloniae Agrippinae : In officina Birckmannica, sumptibus Arnoldi Mylij, 1593 - [4], 541, [34] s., [1] obr. příl. ; 2°
      Mylius, Arnold, - Tiskař
    SignaturaCK 393
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 393   

    Údaje o názvuIoan. Petri Maffeii, Bergomatis, e Societate Iesu, Historiarum Indicarum libri XVI : Selectarum, item, ex India epistolarvm, eodem interprete, libri IV. Accessit Ignatii Loiolae vita Omnia ab auctore recognita, & nunc primum in Germania excusa. Item, in singula opera copiosus index. His nunc recens adiecta est charta geographica
    Záhlaví-jméno Maffei, Giovanni Pietro, 1536-1603 (Autor)
    Vyd.údajeColoniae Agrippinae : In officina Birckmannica, sumptibus Arnoldi Mylij, 1593
    Fyz.popis[4], 541, [34] s., [1] obr. příl. ; 2°
    PoznámkyDatum římskými číslicemi. Na titl. s. jezuit. IHS, vlysy, iniciály, kustody, dvoustr. mědiryt. s mapou, vinětky
    CitaceJöcher, III., 26
    Poznámky k popisovanému exemplářiNa titl. s. lat. rkp. záznam z r. 1634
    Pozn.o vazběTuhé desky s perg. pokryvem s lat. rkp.
    Dal.odpovědnost Mylius, Arnold, 1540-1604 (Tiskař)
    Dal.odpovědnost Arnold Birckmann, Haeredes (firma) (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100050767
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.