Počet záznamů: 1  

Bartholomaei Salvthii, Ordinis FF. Minorvm De Observantia reformata. Septem Tvbae excitantes Peccatorem ad poententiam. Opvscvlvm Ad Omnivm Hominvm Peccatis obstrictorum salutem long? vtiliss. Nunc recens ex Italico in Latinum conuersum

  1. Bartholomaei Salvthii, Ordinis FF. Minorvm De Observantia reformata. Septem Tvbae excitantes Peccatorem ad poententiam. Opvscvlvm Ad Omnivm Hominvm Peccatis obstrictorum salutem long? vtiliss. Nunc recens ex Italico in Latinum conuersum

    kniha


     Bartolomeo, 1558-1617 - Autor
    Colonia Agrippinae : Apud Petrvm Henningivm, 1625 - [24], 374, [7] s. ; 12°
      Henning, Peter, - Nakladatel, vydavatel - Překladatel
    SignaturaCK 97
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 97   

    Údaje o názvuBartholomaei Salvthii, Ordinis FF. Minorvm De Observantia reformata. Septem Tvbae excitantes Peccatorem ad poententiam. Opvscvlvm Ad Omnivm Hominvm Peccatis obstrictorum salutem long? vtiliss. Nunc recens ex Italico in Latinum conuersum / Nunc recens ex Italico in Latinum conuersum Per M. Henricum Stampsium L.I.S.
    Záhlaví-jméno Bartolomeo, da Saluzzo, 1558-1617 (Autor)
    Vyd.údajeColonia Agrippinae : Apud Petrvm Henningivm, 1625
    Fyz.popis[24], 374, [7] s. ; 12°
    PoznámkyNa titl. s. jezuit. viněta; iniciály, viněty, marginálie, vlys, linky, kustody
    Poznámky k popisovanému exemplářiNa přídeští lat. modlitba; na rubu titl. l. rkp. exlibris Antonii Savabski [?]
    Pozn.o vazběVazba perg. s hran. přehybem
    Dal.odpovědnost Henning, Peter, činný 1609-1662 (Nakladatel, vydavatel)
    Stampsius, Henricus činný 1620 (Překladatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina ; italština
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100070091
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.