Počet záznamů: 1  

Škola

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Petrović, Jasminka - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2006 - 83 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 80-251-1137-7 (brož.) :
      Živković, Dobrosav Bob, - Ilustrátor
     škola  klima školy  učitel a žák
     publikace pro děti
    SignaturaC 325.807
    Umístění 37.09 - Organizace výuky a vzdělávání. Školní budovy a zařízení
    Škola
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 325.807   

    Údaje o názvuŠkola : [příručka pro přežití školní docházky] / Jasminka Petrović ; [ilustrace Dobrosav Bob Živković]
    Variantní názvyPříručka pro přežití školní docházky
    Záhlaví-jméno Petrović, Jasminka (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Computer Press, 2006
    Fyz.popis83 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN80-251-1137-7 (brož.) : Kč 149,00
    Číslo nár. bibl.cnb001664404
    PoznámkyPřeloženo pravděpodobně ze srbštiny
    Dal.odpovědnost Živković, Dobrosav Bob, 1962- (Ilustrátor)
    Předmět.hesla škola - humor * klima školy - humor * učitel a žák - humor
    Forma, žánr publikace pro děti
    Konspekt37.09 - Organizace výuky a vzdělávání
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 37.09 , 37.064 , 37.064.2 , 82-7 , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru37.09 - Organizace výuky a vzdělávání. Školní budovy a zařízení
    Druh dok.KNIHY
    Škola
    Jak přežít školní docházku s humorem?! Chcete-li ve zdraví prožít školní léta, kupte si tuto příručku pro přežití školní docházky. Uvidíte, že vaše škola není v ničem výjimečná. Stejné problémy řeší ve školních lavicích každý z nás. Dozvíte se vše o typech učitelů, jak se nejlépe omlouvat při pozdním příchodu, co dělat při setkání se školníkem, jak přežít exkurzi nebo školní výlet a mnoho dalších důležitých rad. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.