Počet záznamů: 1
Hygiene der Fleischgewinnung
kniha
Farchmin, Günter - Autor
1. Aufl. - Jena : Gustav Fischer, 1978 - 134 s. : obr. a grafy ; 22 cm
Beutling, Dorothea - Autor
hygiena potravin zpracování masa
příručkySignatura C 214.661 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Hygiene der Fleischgewinnung Záhlaví-jméno Farchmin, Günter (Autor) Údaje o vydání 1. Aufl. Vyd.údaje Jena : Gustav Fischer, 1978 Fyz.popis 134 s. : obr. a grafy ; 22 cm Dal.odpovědnost Beutling, Dorothea (Autor)
Předmět.hesla hygiena potravin * zpracování masa Forma, žánr příručky Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 637.5.03 , 614.31 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1