Počet záznamů: 1
How ready are ready-to-serve foods?
kniha
Basel ; New York : S. Karger, 1978 - 336 s. : il. ; 23 cm
ISBN 3-8055-2884-1
Paulus, K. - Editor
hotová jídla potravinářská technologie
sborníky konferencíSignatura C 214.719 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu How ready are ready-to-serve foods? : proceedings of an International Symposium on Ready-to-Serve Foods / editor, K. Paulus Vyd.údaje Basel ; New York : S. Karger, 1978 Fyz.popis 336 s. : il. ; 23 cm ISBN 3-8055-2884-1 Dal.odpovědnost Paulus, K. (Editor)
Předmět.hesla hotová jídla * potravinářská technologie Forma, žánr sborníky konferencí Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 641.557 , (062.534) Země vyd. Švýcarsko Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1