Počet záznamů: 1
Quality Control in the Food Industry
kniha
Herschdoerfer, S. M. - Autor
1st ed. - London : Academic Press, 1972 - 486 s.
Food Science and Technology
potravinářský průmysl management jakosti
příručkySignatura C 85.165/3 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Quality Control in the Food Industry. Volume 3 / S.M. Herschdoerfer Záhlaví-jméno Herschdoerfer, S. M. (Autor) Údaje o vydání 1st ed. Vyd.údaje London : Academic Press, 1972 Fyz.popis 486 s. Edice Food Science and Technology Předmět.hesla potravinářský průmysl * management jakosti Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 005.6 , 663/664 , (035) Země vyd. Velká Británie Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1