Počet záznamů: 1  

3333 receptů od A do Z

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 704 s. ; 29 cm
    ISBN 80-249-0776-3 (váz.)
     jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 53.148
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    3333 receptů od A do Z
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.148   

    Údaje o názvu3333 receptů od A do Z : lexikon vaření / Jaroslav Vašák
    Část názvuLexikon vaření
    Variantní názvyTři tisíce třista třicet tři receptů od A do Z
    Záhlaví-jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2006
    Fyz.popis704 s. ; 29 cm
    ISBN80-249-0776-3 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001664805
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    3333 receptů od A do Z
    Dosud jedna z nejrozsáhlejších souborných kuchařských knih u nás. Zlatý fond české a mezinárodní kuchyně řazený abecedně, bohaté rejstříky umožní okamžitě najít recept, který hledáte buď podle hlavní suroviny, nebo podle chodů. Doprovodné poznámky, tipy, rady a informace zkušeného mistra kuchaře činí text komplexní... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.