Počet záznamů: 1
Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 704 s. ; 29 cm
ISBN 80-249-0776-3 (váz.)
jídla
kuchařské receptySignatura B 53.148 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu 3333 receptů od A do Z : lexikon vaření / Jaroslav Vašák Část názvu Lexikon vaření Variantní názvy Tři tisíce třista třicet tři receptů od A do Z Záhlaví-jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2006 Fyz.popis 704 s. ; 29 cm ISBN 80-249-0776-3 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001664805 Poznámky Obsahuje rejstříky Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Dosud jedna z nejrozsáhlejších souborných kuchařských knih u nás. Zlatý fond české a mezinárodní kuchyně řazený abecedně, bohaté rejstříky umožní okamžitě najít recept, který hledáte buď podle hlavní suroviny, nebo podle chodů. Doprovodné poznámky, tipy, rady a informace zkušeného mistra kuchaře činí text komplexní... Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1