Počet záznamů: 1
Chutně po infarktu
Müller, Sven-David, 1969- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2014 - 93 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-249-2373-4 (váz.)
Pro zdraví
Junghans, Birgit - Autor Hörist, Klaudia - Autor Burianová, Milada - Překladatel
infarkt myokardu dietoterapie dietní jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 357.039 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Chutně po infarktu : co všechno přispívá ke zdavé výživě srdce / Sven-David Müller, B. Junghansová, K. Höristová ; [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová] Záhlaví-jméno Müller, Sven-David, 1969- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2014 Fyz.popis 93 s. ; 21 cm ISBN 978-80-249-2373-4 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002519938 Edice Pro zdraví (Ikar) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstříky Originál Genussvoll essen nach dem Herzinfarkt Dal.odpovědnost Junghans, Birgit (Autor)
Hörist, Klaudia (Autor)
Burianová, Milada (Překladatel)
Předmět.hesla infarkt myokardu * dietoterapie * dietní jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 616.127-005.8 , 615.874.2 , 641.563 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Choroby srdce a cév se v době blahobytu, kdy se nesprávně stravujeme a nesportujeme, týkají stále většího počtu obyvatelstva. Infarktu myokardu lze předejít cílenou nutriční terapií. Silné srdce má jenom ten, kdo se stravuje zodpovědně. Dozvíte se, jak správnými živinami kontrolovat krevní tlak a jak dostat pod kontrolu vlastní hodnoty cholesterolu. To vše naprosto přirozeně a bez vedlejších účinků. Sami uvidíte, že vhodné recepty udělají ze zdravějšího života požitek. A pokud jste už infarkt prodělali, pak dodržujte jasné zásady: nekouřit, nepít alkohol, začít sportovat a správně se stravovat. Vhodná nutriční terapie: čerstvé ovoce, zelenina, celozrnný chléb, brambory, obilí, rýže, těstoviny, luštěniny, saláty, bylinky, vybrané ryby, 2 až 21 l tekutin – nejlépe voda a minerální vody, ovocné čaje, vláknina rozpustná ve vodě, když olej, tak olivový, slunečnicový, vitaminová ACE šťáva, ořechy Nevhodná nutriční terapie: ztužené tuky na smažení a fritování, tučná masa, tučné ryby, uzeniny, vnitřnosti, smažené pokrmy, máslo, paštiky, sladkosti, moučníky, bílé pečivo Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1