Počet záznamů: 1  

Vyčůránci

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Penzešová, Alena, 1979- - Autor
    1. vydání - 126 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-253-2414-1
    Vyčůránci
      Gajová, Anna, - Ilustrátor   Přečková, Petra - Překladatel
     slovenské příběhy  publikace pro děti
    SignaturaC 193.167 Střední školní věk
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 193.167 b   
    Rožnov k vypůjčeníC 193.167 R   

    Unifikovaný název Prešibané dvojčata. Strýkova parochňa. Česky
    Údaje o názvuVyčůránci. Strýčkova paruka / Alena Penzešová ; ilustrovala Anna Gajová ; ze slovenského originálu Prešibané dvojčata - Strýkova parochňa přeložila Petra Přečková
    Variantní názvyStrýčkova paruka
    Název v tiráži: Vyčůránci - Strýčkova paruka
    Záhlaví-jméno Penzešová, Alena, 1979- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Fragment, 2015
    Fyz.popis126 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-253-2414-1 149.00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb002664743
    Edice Vyčůránci
    Poznámky k uživatelskému určeníPro čtenáře od 9 let
    Dal.odpovědnost Gajová, Anna, 1964- (Ilustrátor)
    Přečková, Petra (Překladatel)
    Forma, žánr slovenské příběhy * publikace pro děti
    Konspekt821.162.4 - Slovenská literatura
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821.162.4-32 , 821-93 , (0:82-32)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběruStřední školní věk
    Druh dok.KNIHY
    Veselé vyprávění o pěkně vyčůraných dvojčatech pokračuje. Michal a Jakub mají důvod k radosti. Z Ameriky přijede jejich strýček a určitě jim přiveze nějaké úžasné dary! Ze super dárků se ale vyklubou nudné učebnice matematiky, ještě k tomu v angličtině. To tedy strýc nezvládl. Pomsta bude sladká! Plán je jasný: vystrnadit strejdu z domu. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.