Počet záznamů: 1  

Domácí řeznická kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dušátko, Josef - Autor
    3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress - 163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-0995-3
     masitá jídla  uzeniny  uzení  konzervování masa  domácí zabijačka
     kuchařské recepty
    SignaturaC 365.483
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Domácí řeznická kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.483   

    Údaje o názvuDomácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko
    Záhlaví-jméno Dušátko, Josef (Autor)
    Údaje o vydání3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
    NakladatelBrno : CPress, 2016
    Fyz.popis163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-264-0995-3 Kč 299.00
    Číslo nár. bibl.cnb002772506
    PoznámkyObálkový podnázev: tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového
    Předmět.hesla masitá jídla * uzeniny * uzení * konzervování masa * domácí zabijačka
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , 641.55:637.523 , 637.5.034 , 664.8.035.3 , 637.5.033 , 664.91 , 637.513.11 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Domácí řeznická kuchařka
    Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.