Počet záznamů: 1
Dušátko, Josef - Autor
3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress - 163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-264-0995-3
masitá jídla uzeniny uzení konzervování masa domácí zabijačka
kuchařské receptySignatura C 365.483 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Domácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko Záhlaví-jméno Dušátko, Josef (Autor) Údaje o vydání 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress Nakladatel Brno : CPress, 2016 Fyz.popis 163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-264-0995-3 Kč 299.00 Číslo nár. bibl. cnb002772506 Poznámky Obálkový podnázev: tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového Předmět.hesla masitá jídla * uzeniny * uzení * konzervování masa * domácí zabijačka Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , 641.55:637.523 , 637.5.034 , 664.8.035.3 , 637.5.033 , 664.91 , 637.513.11 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1