Počet záznamů: 1  

[Artzney-Buch]

  1. kniha

    kniha

    Údaje o názvu[Artzney-Buch]
    Variantní názvyArzneibuch
    Nakladatel[Místo vydání není známé] : [Nakladatel není známý], [mezi 1690-1720?]
    Fyz.popis1 svazek ; 4°
    PoznámkyNázev dodán katalogizátorem podle záhlaví. Zachováno od strany 41 po stranu 406. Německý text gotikou, latinská slova antikvou. Plné ozdobné iniciály ve volném prostoru, ornamentální pásy, linky, neživá záhlaví, signatury, kustody
    Poznámky k popisovanému exemplářiPoškození: neúplné - chybí začátek s titulním listem až po stranu 40 včetně, dále strany 59-62, 107-110 a nezjištěný počet stran na konci; chybně svázáno - první zachovaná složka F je vevázána v nesprávném pořadí (F2, F1, F4 a F3, t.j. s. 43, 44, 41, 42, 47, 48, 45 a 46), strany 265-272 jsou vevázány mezi strany 280 a 281
    Přívazek k Liechtenstein, Eleonora Maria Rosalia. Ein gantz neues und nutzbahres Koch-Buch, In welchem Zu finden, wie man verschiedene herrliche und wohl-schmäckende Speisen von gesottenen, gebratenen und gebachenen, als allerhand Pasteten, Dorten, Krapffen, [et]c. sehr künstlich und wohl zurichten Wie auch Allerhand eingemachte Sachen, so zum Confect auffgesetzt serden, bereiten solle
    Předmět.hesla lékařství * terapie * nemoci
    Forma, žánr příručky
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    MDT 616.1/.9 , 616-08 , 61 , (035)
    Země vyd.Bez místa
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Staré tisky
    Odkazy (1) - Staré tisky
    Přívazek k Liechtenstein, Eleonora Maria Rosalia Ein gantz neues und nutzbahres Koch-Buch, In welchem Zu finden, wie man verschiedene herrliche und wohl-schmäckende Speisen von gesottenen, gebratenen und gebachenen, als allerhand Pasteten, Dorten, Krapffen, [et]c. sehr künstlich und wohl zurichten Wie auch Allerhand eingemachte Sachen, so zum Confect auffgesetzt serden, bereiten solle
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.