Počet záznamů: 1
Sander, Jette - Autor
Vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-249-2976-7
Kaczmarczyk, Iris - Fotograf Rada, Rudolf - Překladatel
předkrmy dezerty
kuchařské receptySignatura B 56.320 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Crème brulée & Panna cotta. Česky Údaje o názvu Crème brûlée a panna cotta : svěží i hřejivé / Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada Záhlaví-jméno Sander, Jette (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2016 Fyz.popis 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-249-2976-7 Číslo nár. bibl. cnb002735687 Dal.odpovědnost Kaczmarczyk, Iris (Fotograf)
Rada, Rudolf (Překladatel)
Předmět.hesla předkrmy * dezerty Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.822 , 641.85 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1