Počet záznamů: 1
Zázrak jménem zázvor
První vydání - 165 stran ; 20 cm
ISBN 978-80-8100-505-3
Garcíová, Sylva - Překladatel
zázvor (rostlina) zázvor (rostlina) detoxikace organismu redukce tělesné hmotnosti jídla nápoje
příručky kuchařské receptySignatura C 373.967 Umístění 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína Záhlaví-název Udivitel'nyje svojstva imbirja. Česky Údaje o názvu Zázrak jménem zázvor / kolektiv autorů Údaje o vydání První vydání Nakladatel Bratislava : Eugenika, 2017 Fyz.popis 165 stran ; 20 cm ISBN 978-80-8100-505-3 Poznámky Z ruštiny přeložila Sylva Garcíová. Obálkový podnázev: Účinnější než ženšen a česnek, očista těla pomocí zázvoru, snížení hladiny cholesterolu, očista nervové a emocionální sféry, hubneme se zázvorem, recepty, rady, užitečné informace Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Garcíová, Sylva (Překladatel)
Předmět.hesla zázvor (rostlina) * zázvor (rostlina) - terapeutické účinky * detoxikace organismu * redukce tělesné hmotnosti * jídla * nápoje Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství MDT 582.548.27 , 615.8 , 615.874.24 , 615.8:615.279 , 641.55 , 641.87 , (083.12) , (035) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína Druh dok. KNIHY Zázvor je výjimečná léčivá rostlina. Je to antioxidant s protizánětlivými účinky, působí proti bolesti, křečím, podporuje pocení a má i řadu dalších užitečných účinků. Kromě toho je toto aromatické orientální koření neocenitelným prostředkem pro vyloučení toxinů a odpadních látek z organismu. Zázvor navíc urychluje látkovou výměnu, a proto je uznávaným a účinným prostředkem na hubnutí. V této knize najdete spoustu receptů se zázvorem a návodů na jeho využití, zaměřených na očistu a detoxikaci, ale i na zhubnutí a odstranění všelijakých potíží. Nechybí ani recepty na chutné pokrmy všeho druhu. Kromě toho zde najdete i rady, jež se týkají nakupování zázvoru, jeho uchovávání, pěstování a způsobu přípravy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1