Počet záznamů: 1  

Laboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker

  1. kniha

    kniha


     Beythien, Adolf, 1867-1949 - Autor
    7. Aufl. - Dresden : Steinkopff, 1957 - 723 s., [3] l. obr. příl.
      Diemair, Willibald, - Autor
     potravinářská chemie
     příručky
    SignaturaC 28.401
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 28.401   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuLaboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker / Adolf Beythien ; neu bearbeitet von W. Diemair ...[et al.]
    Záhlaví-jméno Beythien, Adolf, 1867-1949 (Autor)
    Údaje o vydání7. Aufl.
    Vyd.údajeDresden : Steinkopff, 1957
    Fyz.popis723 s., [3] l. obr. příl.
    Dal.odpovědnost Diemair, Willibald, 1899-1991 (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská chemie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664:54 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.