Počet záznamů: 1
Laboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker
kniha
Beythien, Adolf, 1867-1949 - Autor
7. Aufl. - Dresden : Steinkopff, 1957 - 723 s., [3] l. obr. příl.
Diemair, Willibald, - Autor
potravinářská chemie
příručkySignatura C 28.401 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Laboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker / Adolf Beythien ; neu bearbeitet von W. Diemair ...[et al.] Záhlaví-jméno Beythien, Adolf, 1867-1949 (Autor) Údaje o vydání 7. Aufl. Vyd.údaje Dresden : Steinkopff, 1957 Fyz.popis 723 s., [3] l. obr. příl. Dal.odpovědnost Diemair, Willibald, 1899-1991 (Autor)
Předmět.hesla potravinářská chemie Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664:54 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1