Počet záznamů: 1
Cséfalvay, Ildikó - Autor
103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-7322-205-5
Doležal, Vladimír, - Fotograf Hulínský, Ladislav, - Ilustrátor
maďarská jídla
kuchařské receptySignatura C 378.126 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Maďarská kuchařka : csárdás, gulyás, paprikás..., aneb, to nejlepší z maďarské kuchyně / Ildikó Cséfalvay ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Ladislav Hulínský Část názvu Csárdás, gulyás, paprikás... To nejlepší z maďarské kuchyně Záhlaví-jméno Cséfalvay, Ildikó (Autor) Nakladatel České Budějovice : Dona, 2018 Fyz.popis 103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-7322-205-5 Číslo nár. bibl. cnb002982172 Dal.odpovědnost Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
Hulínský, Ladislav, 1956- (Ilustrátor)
Předmět.hesla maďarská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=511.141) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kniha kuchařských receptů na přípravu nejlepších maďarských jídel.Stručné představení základních charakteristických rysů maďarské kuchyně, přehled nejčastěji používaných surovin a koření. Seznam gastronomických a lidových festivalů a karnevalů. Předpisy na polévky, nejtypičtější masová maďarská jídla, rybí pokrmy, jednoduchá a rychlá jídla, sladká jídla - dorty, zákusky, řezy, palačinky, zmrzliny. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1