Počet záznamů: 1
Konservace ovoce a zeleniny
kniha
Jech, Vlastimil - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1957 - 226 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
konzervování ovoce konzervování zeleniny technologie
příručkySignatura C 26.778 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; [předmluva Oldřich Švábenský] Záhlaví-jméno Jech, Vlastimil (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1957 (Práce) Fyz.popis 226 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000725594 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 2200 výt.. Věcný rejstřík. Opr. Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * technologie Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 001.126-029:6 , 664.83/.84 , 641.4:635.1/.8 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1