Počet záznamů: 1  

Přehled pekařství

  1. kniha

    kniha


     Matějovský, Karel - Autor
    1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 148 s. : il. ; 8°
    Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ;
    SignaturaC 21.304/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 21.304/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPřehled pekařství. Díl 1, Suroviny / Karel Matějovský ; předml. Josef Duchek
    Část názvuSuroviny
    Záhlaví-jméno Matějovský, Karel (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Práce, 1955
    Fyz.popis148 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000720114
    Edice Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ; 5
    PoznámkyObsahuje rejstřík. 2250 výt.. Pozn.. Slovníček cizích výrazů
    MDT 40CNB
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    První svazek příručky pojednává o obilovinách a o mlýnském zpracování obilí a zabývá se moukou z hlediska chemického složení. Probírá jednotlivé pekařské suroviny, věnuje pozornost skladování mouky a poučuje o významu analytických hodnot, které jsou výsledkem různých metod pro výzkum vlastností mouky.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.