Počet záznamů: 1
Legeza, Martin - Autor - Fotograf
Vydání první - 206 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-7617-779-6
Esence
Hanáková, Zdeňka - Fotograf
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 390.182 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu 12 měsíců v české kuchyni / Martin Legeza ; fotografie Martin Legeza a Zdeňka Hanáková Variantní názvy Dvanáct měsíců v české kuchyni Záhlaví-jméno Legeza, Martin (Autor) (Fotograf) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Euromedia Group, 2019 Fyz.popis 206 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-7617-779-6 Kč 399.00 Číslo nár. bibl. cnb003117108 Edice Esence (Euromedia Group) Dal.odpovědnost Hanáková, Zdeňka (Fotograf)
Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1