Počet záznamů: 1  

Sous vide u vás doma

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fetterman, Lisa Q. - Autor
    287 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7554-358-5
      Halm, Meesha - Autor   Peabody, Scott - Autor   Lo, Monica - Fotograf   Benešová, Martina - Překladatel
     jídla  vaření sous-vide  příprava jídel
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaB 60.006
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sous vide u vás doma
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 60.006   

    Unifikovaný název Sous vide at home. Česky
    Údaje o názvuSous vide u vás doma : skvěle uvařené jídlo díky moderní technice / Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm & Scott Peabody ; fotografie Monica Lo ; z anglického originálu Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals přeložila Martina Benešová
    Záhlaví-jméno Fetterman, Lisa Q. (Autor)
    NakladatelOlomouc : Anag, [2022]
    Copyright©2022
    Fyz.popis287 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7554-358-5
    Číslo nár. bibl.cnb003415720
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Halm, Meesha (Autor)
    Peabody, Scott (Autor)
    Lo, Monica (Fotograf)
    Benešová, Martina (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * vaření sous-vide * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.522.6:664.8.033 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sous vide u vás doma
    Metoda sous vide vaření - dokonalá příprava jemných a šťavnatých jídel v domácích podmínkách. Recepty pro různé příležitosti z vajec, masa, zeleniny, příprava dezertů, koktejlů... Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.