Počet záznamů: 1
Hodnocení a zpracování ryb
Ingr, Ivo, 1936-2016 - Autor
1. vyd. - Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 - 106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm
ISBN 80-7157-115-6
potravinářský průmysl rybí maso ryby průmysl zpracování ryb
učebnice vysokých školSignatura S 23.190 Umístění Údaje o názvu Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr Záhlaví-jméno Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 Fyz.popis 106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm ISBN 80-7157-115-6 Číslo nár. bibl. cnb000086584 Poznámky Vydala: Vysoká škola zemědělská v Brně. Určeno pro posluchače AF Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Vysoká škola zemědělská v Brně (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.56 , 637.5 , 639.2/.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1