Počet záznamů: 1
Rhein, Herbert - Autor
1. vyd. - [Brno] : Víkend, 2002 - 95 s. : il.
ISBN 80-7222-243-0
konzervování ovoce marmelády vaření konzervování potravin
příručkySignatura C 307.911 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Marmelády : nejlepší recepty : děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky / Herbert Rhein ; [přeložila Anna Štorkánová] Záhlaví-jméno Rhein, Herbert (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje [Brno] : Víkend, 2002 Fyz.popis 95 s. : il. ISBN 80-7222-243-0 Číslo nár. bibl. cnb001250542 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Marmelade & Co., Die besten Rezepte Předmět.hesla konzervování ovoce * marmelády * vaření * konzervování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 664.858 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1