Počet záznamů: 1  

Nadívaný pštros, aneb, Anglicko-český výkladový slovník kulinářských kuriozit

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Morton, Mark, 1963- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Volvox Globator, 2003 - 415 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7207-433-4
    Kuchařky na okraji ;
      Dušková, Silvie - Překladatel  Vosecká, Tamara - Překladatel
     čeština  kuchařství  jídla  angličtina
     výkladové slovníky  jazykové slovníky
    SignaturaC 309.784
    Umístění 811.111 - Angličtina
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 309.784   

    Údaje o názvuNadívaný pštros, aneb, Anglicko-český výkladový slovník kulinářských kuriozit / Mark Morton ; [přeložily Tamara Vosecká a Silvie Dušková]
    Další variantní názvyAnglicko-český výkladový slovník kulinářských kuriozit
    Záhlaví-jméno Morton, Mark, 1963- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Volvox Globator, 2003
    Fyz.popis415 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7207-433-4
    Číslo nár. bibl.cnb001172982
    Edice Kuchařky na okraji
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    OriginálCupboard love
    Dal.odpovědnost Dušková, Silvie (Překladatel)
    Vosecká, Tamara (Překladatel)
    Předmět.hesla čeština * kuchařství * jídla * angličtina
    Forma, žánr výkladové slovníky * jazykové slovníky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    81 - Lingvistika. Jazyky
    MDT 641/642 , 641.55 , 811.111 , 811.162.3 , (038) , (031)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru811.111 - Angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Zcela mimořádná publikace encyklopedického charakteru, jež shromažďuje tradiční a zavedené, ale i neobvyklé kulinární výrazy včetně jejich lingvistického významu. Jde o dokonalou pomůcku do každé kuchyně, vždyť kniha dokáže potěšit každého milovníka kulinářského umění – jak aktivního kuchaře, tak i pasivního, nenáročného konzumenta. Součástí knihy jsou i recepty V. P. Fialy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.