Počet záznamů: 1  

Technologie masa

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : SNTL, 1976 - 635 s.
      Lát, Jaromír, - Editor
    SignaturaC 202.932
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 202.932   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie masa / Zprac. [kol.] pod ved. Jaromíra Láta
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1976
    Fyz.popis635 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000472626
    Dal.odpovědnost Lát, Jaromír, 1921- (Editor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Publikace podává stručný přehled dnešní moderní průmyslové technologie v masném průmyslu u nás i v zahraničí. Všímá si hygieny a bezpečnosti při práci, jateční výroby, chlazení masa a drobů po porážce, bourání masa, sleduje masnou výrobu, výrobu konzerv a polokonzerv, potravních živočišných tuků, zmrazeného masa, pojednává o expedici a rozvozu, o obalech a obalové technice, vytyčuje požadavky na jakost a její kontrolu a zabývá se energetikou a odpadními vodami. Práce nahrazuje knihu Technologie masného průmyslu z r. 1967. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.