Počet záznamů: 1  

Kultúrne odlišnosti v hodnotení pracovného výkonu zamestnancov v nadnárodnej spoločnosti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Szarková, Miroslava, 1951- - Autor
    174 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-87472-94-1
      Posoldová, Iveta - Autor   Trnovcová, Daniela - Autor
     personální management  hodnocení pracovníků  nadnárodní společnosti
     kolektivní monografie
    SignaturaC 365.726
    Umístění
    Kultúrne odlišnosti v hodnotení pracovného výkonu zamestnancov v nadnárodnej spoločnosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 365.726 P   

    Údaje o názvuKultúrne odlišnosti v hodnotení pracovného výkonu zamestnancov v nadnárodnej spoločnosti / Miroslava Szarková, Iveta Posoldová, Daniela Trnovcová
    Záhlaví-jméno Szarková, Miroslava, 1951- (Autor)
    NakladatelČeské Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, o.p.s., 2016
    Fyz.popis174 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87472-94-1
    Číslo nár. bibl.cnb002765016
    Poznámky200 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Posoldová, Iveta (Autor)
    Trnovcová, Daniela (Autor)
    Předmět.hesla personální management * hodnocení pracovníků * nadnárodní společnosti
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt005 - Management. Řízení
    MDT 005.95/.96 , 005.962.131 , 334.726 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Kultúrne odlišnosti v hodnotení pracovného výkonu zamestnancov v nadnárodnej spoločnosti
    Studie seznamuje s hodnocením pracovních výkonů zaměstnanců, kompetencemi v procesu hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců, dotýká se vývojových trendů na trhu práce. Součástí publikace je i seznámení s empirickou částí výzkumu a analýza dotazníkového šetření. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.