Počet záznamů: 1
Katz, Sandor Ellix, 1962- - Autor
První vydání - 353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-0316-4
Roztočil, Tomáš - Překladatel
fermentace fermentované potraviny nápoje
populárně-naučné publikace příručkySignatura C 404.163/1 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Art of fermentation. Česky Údaje o názvu Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Část názvu Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Název na hřbetu Umění fermentace I. Záhlaví-jméno Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Alferia, 2021 Fyz.popis 353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0316-4 Kč 499.00 Číslo nár. bibl. cnb003378896 Poznámky Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Roztočil, Tomáš (Překladatel)
Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * nápoje Forma, žánr populárně-naučné publikace * příručky Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.87 , (0.062) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1