Počet záznamů: 1
České masné výrobky
Vyd. 4., dopl. - Tábor : OSSIS, 2006 - 108 s. ; 29 cm
ISBN 80-86659-10-0 (brož.), ISBN 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.)
masné výrobky uzeniny potravinářská technologie normy a standardy
kuchařské recepty příručkySignatura B 47.162 Umístění Údaje o názvu České masné výrobky Údaje o vydání Vyd. 4., dopl. Vyd.údaje Tábor : OSSIS, 2006 Fyz.popis 108 s. ; 29 cm ISBN 80-86659-10-0 (brož.) 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.) Číslo nár. bibl. cnb001664148 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky. Dotisk 2013 Předmět.hesla masné výrobky - Česko * uzeniny - Česko * potravinářská technologie - Česko * normy a standardy - Česko Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5+664.91/.95 , 637.523 , 663/664 , 006 , (437.3) , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1