Počet záznamů: 1
Základní principy výroby tavených sýrů
Buňka, František, 1978- - Autor
Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 - 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.)
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií,
Buňková, Leona, - Autor Kráčmar, Stanislav, - Autor
tavené sýry výroba potravin
monografieSignatura C 337.028 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar Souběž.n. Basic principles of processed cheese production Obálkový název Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Název na doplňkové titulní stránce Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně Záhlaví-jméno Buňka, František, 1978- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 Fyz.popis 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002009808 Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; roč. 2, č. 6, 2009 Poznámky 200 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Jazyková pozn. Anglická resumé Dal.odpovědnost Buňková, Leona, 1974- (Autor)
Kráčmar, Stanislav, 1948- (Autor)
Předmět.hesla tavené sýry * výroba potravin Forma, žánr monografie Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.358 , 663/664 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Základní principy výroby tavených sýrů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1