Počet záznamů: 1
Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku
Valenta, Ondřej - Autor
Vyd. 1. - Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 - 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm
ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.), ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.)
Hladík, Petr, - Autor
potravinářský průmysl potravinářská technologie kvalita potravin bezpečnost potravin
kolektivní monografieSignatura C 350.571 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol. Záhlaví-jméno Valenta, Ondřej (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 Fyz.popis 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.) 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) Číslo nár. bibl. cnb002253025 Poznámky Část. tištěno napříč Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Hladík, Petr, 1972- (Autor)
Dal.odpovědnost Akademie věd České republiky. Technologické centrum (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla potravinářský průmysl - Česko * potravinářská technologie - Česko * kvalita potravin - Česko * bezpečnost potravin - Česko Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 663/664-021.465 , 614.31:663/664 , (437.3) , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Problematika kvality a bezpečnosti potravin, možnosti využívání nových technologických trendů při výrobě, zpracování a distribuci potravin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1